telefoon: 06 512 291 04
e-mail: info@terhoftevideo.nl

Huwelijks Reportage

Veel mensen kiezen tegenwoordig om hun trouwdag te laten filmen. Is het niet schitterend als je zo’n bijzondere dag, één van de mooiste dagen uit je leven, later nog eens opnieuw kunt ervaren door bewegende beelden mét geluid?

Ter Hofte Video biedt die mogelijkheid door jullie bruiloft vast te leggen op dvd of blu-ray disc. De gehele dag, alleen de huwelijksvoltrekking of alleen ‘s avonds, wij passen ons geheel aan aan jullie wensen.

Wij streven ernaar zo onopvallend mogelijk te werk te gaan op de bruiloft. Er wordt niets geregisseerd of in scene gezet. Zo verloop de bruiloft spontaan. Wij krijgen van veel bruidsparen dan ook te horen dat ze vaak niet eens doorhadden dat er gefilmd werd.

De beelden die tijdens de bruiloft gemaakt zijn, worden vervolgens op vakkundige wijze gemonteerd. Hierbij wordt ook gelet op de continuïteit, waardoor het lijkt of er meer camera’s aanwezig waren.

De film wordt voorzien van muziek die nauw aansluit op de sfeer van de bruiloft. Ook nummers met een persoonlijke herinnering, zoals de muziek die gedraaid wordt tijdens het tekenen van de huwelijksakte kan in de reportage worden verwerkt.

Klik op één van de onderstaande links voor een voorbeeldvideo:

Huub & Ramona

Emel & Myrna

Sebastiaan & Marriët

 

© 2010 Rockwell - Business and Portfolio Wordpress Theme by freshface